Tantrahieronta / Tantrinen hiilaussessio 2,5-3h

Varaa aika tai kysy lisää tantrisesta hieronnasta laittamalla maili mikaela@dunder.fi tai viesti 040 020 3310

Miltä tuntuu, kun kehosi saa läsnäolevaa, sinulle sopivaa kosketusta? Tai kun sinulla on niin turvallinen olo, että voit päästät irti ja antautua sille mitä kehosi haluaa ilmentää tai puhdistaa?

Miltä tuntuu kokea kun parantava kosketus ja energia soljuu kuin tanssi kehollasi, blokit sulaa ja elämä virtaa sinussa taas vapaammin?

….vapauttavalta, ihanalta, helpottavalta ja jopa ekstaattiselta tai elämää mullistavalta…

Vaikka tämä eheytymiselle otollinen tila ei ole monille kovin usein saavutettavissa perusarjen keskellä, niin se on mahdollista.

Antautuminen ja rentoutuminen edellyttää turvaa, luottamusta, kehon kuuntelua ja vahvaa tilanpitoa. Tätä voin tarjota sinulle tantrisen hieronnan kautta.

Tantrahieronnassa laskeudun 100% kehosi ja energiasi ääreen. Käyn kehosi läpi kokonaan öljyn kanssa läsnäolevalla kosketuksella, jonka voimakkuus ja nopeus vaihtelee. Kuuntelen tarkkaan miten kehosi reagoi ja sopeutan kosketuksen laadun ja hoidon etenemisen siihen. Myös genitaalialue on mahdollista hoitaa jos se palvelee hoidon tarkoitusta ja tuntuu oikealta minun ja sinun mielestä. (Kuvaus lievemmästä versiosta mailin lopussa)

Yksi olennainen osa perinteisessä tantrassa, Somananda Tantra Schoolin opettamassa ja täten myös minun tekemässä tantrisessa hieronnassa on energian ohjaus ja hallinta. Työskentelen hoidon aikana sinun energiatasolla suoraan, kehosi kautta ja energiakentässä. Kehokosketuksen ja energianohjailun lisäksi saatan käyttää myös muita parantavia elementtejä, kuten omaa ääntäni.

Ohjaan energiaa niin että se virtaa tarvittaviin paikkoihin, puhdistaen energiablokkeja ja siten parantamalla tai edesauttamalla paranemista. Sinulla saattaa nousta pintaan erilaisia ”puhdistusefektejä”, kuten kehon tärinää, itkua, naurua, muistikuvia tai kuvotusta hoidon aikana ja/tai sen jälkeen, mutta myös syvää rentoutumista, ekstaattisia, orgastisia tai pyhiä tiloja.

Mitä voit odottaa tantrahieronnalta?

Hoito on aina turvallinen, puhdistava, läsnäoleva, eheyttävä ja/tai energioita liikuttava ja joskus myös extaattisiin tiloihin vievä, syvästi parantava ja elämää muuttava kokemus.

Mutta miltä tantrinen hieronta näyttää ja tuntuu sinun kokemuksessa on vaikea etukäteen sanoa. Parasta onkin jos tulet ilman odotuksia ja avoimin mielin. Näin et rajoita kokemusta etukäteen sillä mitä sinun ”pitäisi” tai mitä haluaisit tapahtuvan tai kokea hoidon aikana.

Tässä muutama asiakkaan kokemus kuvaamaan miltä se voi tuntua käytännössä…

”Hieronta oli ihana ja todella rentouttava. Mulla oli koko ajan turvallinen ja hyvä olo. Sain hieronnasta apua juuri oikeaan kipukohtaan kehossani. Hieronnan syvempi merkitys avautui mulle kuitenkin vasta reilu viikko hieronnan jälkeen. Koin ”läpimurron”, kokemuksen ja ymmärryksen seksuaalisuuteeni liittyen, jota on vaikea sanoin kuvailla. Sydämeni täyttyi kiitollisuudesta! <3″ naiskehollinen

”I received a therapeutic massage from Mikaela and it was a very deep and intense experience. From the beginning I felt her total presence in what she was about to do was. I could feel her energy even before she started massaging me. When she started treating me with her hands, I was immediately able to trust and relax. Her technique in massage together with her dedication allowed me to live an ecstatic experience. My whole body vibrated like a violin string played by her hands, even when she didn’t touch me physically but only energetically at 10 centimeters distant from my body. I had a profound experience of healing and emotional release. I am deeply grateful for this experience that I look forward to repeating.”Premdhara Antonio (Italy) mieskehollinen

”Mikaelan tantrahieronta oli erittäin ammattitaitoinen ja rentouttava, vaikutukset tuntivat kehossa pitkään hoidon jälkeen. Mikaela käytti monipuolisesti eri tekniikoita ja kävi kokonaisvaltaisesti kehon läpi. Hän herätteli ja ohjasi taidokkaasti energioita, mikä oli hoidon vaikuttavin osuus. Suosittelen lämpimästi!” mieskehollinen

”The day you gave me a massage was the day that i really feld the energy at all my chakras. It was a moment that you touch my anja chakra and i was start shaking like hit me electricity. It was a new experience for me. From that day something happened and i can feel all my chakras when i do meditation. Really it was the best massage i receive during the tantra massage therapist training and without touching the genitals. Thank you sooo much for this and i hope we can do again some day !!!❤️” mieskehollinen

”Mikaela loi niin turvallisen ja ihanan ilmapiirin että jopa tällainen rajoittunut, eikä energioihin vielä niin paljon tutustunut, henkilökin pystyi rentoutumaan täysin ja antautumaan sille mitä kehon sisältä nousi hieronnan aikana. Kiireetöntä ja täysin asiakkaan kehon viestejä kuunnellen tehtyä hierontaa en ole ennen saanut kokea, nyt sain ja se oli ihanaa!” naiskehollinen

”Olin Mikaelan tantrisessa hieronnassa ja kokemus oli todella hyvä ja merkittävä. Sain rentoutua, nauttia ja ilmaista tunteita mitä nousi hoidon aikana. Pidin hitaamman ja nopeamman, kevyemmän ja syvemmän kosketuksen vuorottelusta. Upea läsnäolo ja äänenkäyttö. Suosittelen lämpimästi. Turvallinen tila olla ja kokea.” naiskehollinen

”Mikaela is the perfect mix of skill and intuition. With her I had one of the most deep and profound healing sessions I have ever experienced, during which I reached a state of complete peace and deep relaxation. She artfully guided me through immense emotional and physical releases, and helped me circulate energy through my body to clear blockages in ways I have never felt before. She is calm, loving and present, and creates a completely safe space for expression and healing. I trust her and recommend her without question.” mieskehollinen

”Hieno ja rentouttava kokemus jonka jälkeen tuntui että kehossa on ainakin kilo oksitosiinia. Mikaela keskittyy 100% hoidettavaan ja on aidosti läsnä. Otteet ovat pehmeitä mutta silti määrätietoisia. Kaiken kaikkiaan hyvin miellyttävä ja turvallinen kokemus. Tuntui että ajantaju ikäänkuin katosi. Kotiin päästyäni nukuin useamman tunnin ja heräsin syvästä unesta todella virkistyneenä.” mieskehollinen

”Mikaelan herkkä ja läsnäoleva hoito tarjosi ihanan ja pehmeän rentoutumishetken keskelle pikkulapsiarkea! Voin suositella hoitoa lämpimästi, sillä Mikaelan supervoima todellakin on energioiden tunnistaminen, nostaminen ja liikuttelu! Kiitos.” naiskehollinen

Tantrisen hieronnan tiedot

Hinta: 200€ | Pituus: Session koko kesto 3h, hoidon pituus 2,5h
Paikka: Tila Olla, Kalevankatu 45, 00180 Helsinki

Varaa aika hoitoon

Laita viestiä mikaela@dunder.fi tai 040 020 3310.
Vastaan huonosti puhelimeen, joten viestillä tavoitat minut varmemmin. Välillä vastaaminen saattaa kestää, jos olen omilla retkillä tai retriiteillä ja puhelimeni on kiinni.

Varatun ajan voi muuttaa maksimissaan kaksi kertaa. Alle 4 vuorokautta (96 tuntia) ennen hoidon ajankohtaa tehdyistä muutoksista veloitetaan 25€ lisämaksu ja alle 2 vuorokautta (48 tuntia) 50€ lisämaksu. Ilman peruutusta ”ei paikalle saapuneista” veloitetaan täysi hinta. Mikäli sessio siirtyy minun toimestani ei kuluja tule ja jos sessio peruuntuu minun toimesta, palautan maksun kokonaisuudessaan.

Minulta kysyttyä

Mitä hoidettavalla on päällä?

Kuten minun ensimmäinen tantrahieroja sanoi, kun kysyin tätä vuonna 2013 ”your body, your soul, your spirit”. Elikkä hoito tehdään paljaalle iholle. Asiakas on hieronnan aikana alasti, mutta niin että vain hoidettava kehon osa on paljaana ja loput peiteltynä. Hoito on mahdollista tehdä myös mukautettuna, niin että sinulla on vaatteet päällä kokonaan tai osittain.

Onko sulla vaatteet päällä?

Kyllä, minulla on hoidon tekemiseen sopivat vaatteet päällä. Yleensä joogatrikoon, paita ja villasukat.

Sheivaanko genitaalialueen?

Pidä karvoitus sellaisena, että sinulla on mukava olla. Voit trimmata genitaalialueen karvoituksen lyhyeksi halutessasi tai olla trimmaamatta. Älä kuitenkaan sheivaa, sillä se saattaa ärsyttää ihoa.

Kuuluuko hierontaan Happy Ending?

Happy Ending eli ejakulointi ei ole mahdollinen tässä hieronnassa eikä muutenkaan perinteisen tantran mukaan suositeltavaa. Jos penis alkaisi isommin jäykistymään, niin rauhoitetaan tilannetta esim. liikuttamalla energiaa muualle kehoon ja/tai hoitamalla kehon muita alueita. Genitaalialueen hoito mieskeholliselle ei ole nautinnollisella tavalla stimuloiva, vaan tätä aluetta ja sen energiatukoksia avaava ”genitaalijumppa”. Hoito ole muillakaan tavalla eroottinen, mutta esim. energeettistä, osa- tai kokokehon orgastisuutta asiakkaan on toki mahdollista kokea.

Teetkö genitaalialueen hieronnan joka kerta?

En tee. Hoidossa on mahdollista tehdä genitaalialueen hoito jos se palvelee hoidon tarkoitusta ja tuntuu oikealta minun ja asiakkaan mielestä. Genitaalialueen hoito edellyttää molempien suostumuksen. Kysyn genitaalialueen hoitamisesta ennen hoidon aloittamista. Jos olet avoin sille, kysyn vielä uudelleen, kun genitaalialueen hoidon aika tulee. Genitaalialue hoidetaan hoidon loppupuolella. Käytän genitaalialueen hoidossa hanskoja.

Käytätkö hierontaan omaa vartaloasi?

En käytä. Pääasiassa hoidan käsillä ja joskus jonkun verran myös käsivarsilla.

Missä hieronta tehdään?

Otan vastaan Helsingissä Kampissa, Tila Olla, Kalevankatu 45. Konkreettisesti teen hoidon futonilla (paksu patja) lattialla.

Onko mahdollista tehdä hoitoa vaatteet päällä tai lyhyempänä?

Hoito tehdään yleensä paljaalle keholle, mutta kuitenkin niin, että vain hoidettava osa on paljaana. Tämä yhdessä mahdollisesta genitaalien hoidosta suhteellisen pitkästä 3h tunnin hoitoajasta saattaa tuoda jännitystä ja mietityttää. Siksi päätin tarjota myös lievemmän 1,5h mittaisen vaihtoehdon, jossa voit päättää kuinka paljon vaatteita pidät päällä. Genitaaleja ei ole mahdollista hoitaa lyhyemmissä hoidoissa.

Tässä vielä kaikkien vaihtoehtojen hinnat kootusti:

  • 3h tantrinen hieronta (hoidon osuus osuus noin 2,5h) 200€
  • 1,5h paljaalle tai osittain paljaalle keholle (hoidon osuus osuus noin 60 – 75 min) 120€
  • 1,5h tantrinen hieronta vaatteet päällä (hoidon osuus osuus noin 60 – 75 min) 90€

Ota yhteyttä mikaela@dunder.fi tai laita viesti 040 020 3310 jos olet kiinnostunut lyhyemmästä hoidosta.