Kokemuksia tantratyöpajoista

”Työpaja oli ensimmäinen kosketukseni tantraan eikä olisi voinut olla parempi! Etukäteen jännitti kovasti, mutta Mikaela assistentteineen onnistui ensihetkistä lähtien luomaan turvallisen ja lempeän ilmapiirin. Arvostin erityisesti selkeitä demoja, ohjeita, rajojen kunnioittamista ja ”turvapaikan” olemassaoloa, vaikken sitä tarvinnutkaan itse. En olisi etukäteen uskonut uskaltautuvani antautua seksuaalienergialle harjoitteissa tuntemattomien ihmisten kanssa. Näin kuitenkin tapahtui, ja koin suurta voimaantumista! Tulen ehdottomasti uudelleenkin näihin tapahtumiin :)”

”Työpaja oli sopivan rohkea ja selkeä sysäys energiaorgasmien maailmaan. Tuntui vapauttavalta tunnustella seksuaalienergiaa ilman fyysistä kosketusta. Yhteinen tila tuntui turvalliselta ja helposti lähestyttävältä. ”

”Osallistuin energiaorgasmit-työpajaan. Ilta oli hyvin rakennettu ja sujuva. Oli ihanaa, että sai luvan kanssa antaa seksuaalienergian ja oargastisuuden virrata ja näkyä. Ehkä hiljalleen uskaltautuu avaamaan niitä enemmän arjessakin. Kiitos!”

”Olipa antoisa ilta. Kokemuksellinen, turvallinen, hyvin ohjattu. Mahtavaa porukka ja loistavat vetäjät. Suosittelen lämpimästi.”

”Ilta oli todella hyvä ja onnistunut. Sain kokea ja tuntea miellyttäviä energiakokemuksia, jotka avasivat ja veivät miellyttävän syvälle tuntemaan ja nauttimaan omasta seksuaalienergiasta. Ohjaus harjoituksiin oli hyvin ymmärettävää ja harjoitukset oli mielyttäviä ja niihin oli helppo astua sisään. Tunnelman ja energia säilyi aktiivisena vielä illan jälkeenkin, seuraavan päivän.”

”Tämä oli itselläni ensimmäinen kosketus tantraan ja työpajassa siihen oli ”vasta-alkajankin” helppo lähestyä. Harjoitukset olivat sopivan konkreettisia ja myös haastoivat sopivasti itseä.”

”Olipa avartava ilta! Tunnelma oli hyvä ja etukäteinen pelko että ei pysty rentoutumaan ja heittäytymään oli turha. Ohjaus oli erinomaista!”

”Ihailin sinun tapaasi kouluttaa ja antautumistasi, olit inspiroiva ? Kiitos oli hieno, uusi ja erilainen kokemus!”

”Oli kiinnostava tilaisuus, jossa oli erittäin läsnäoleva sekä yllättävän turvallinen fiilis, jonka myötä uskalsi täysin tantra-noviisina heittäytyä tottumattomaan tilanteeseen vieraiden ihmisten ympäröimänä. Huomasin miten hyvin sinä ja teidän vetäjien tiimi pääsi demoissa kytkeytymään seksuaalienergiaansa hyvin nopeasti, todella taidokkaasti.”

”Oli ihanan turvallinen ilta ja sain illan aikana mielettömän hyviä kokemuksia ja kohtaamisia uusien ihmisien kanssa. Illasta tuli sellainen olo että olen tullut kotiin, että en olekaan viallinen ja seksuaalisuudessani ei olekaan mitään vikaa. Näin olen kuvitellut koko elämäni ajan kun perus seksi ei ole koskaan minua niin kiihottanut. Kiitos vielä ihanasta kokemuksesta, ilmoittauduin heti jo seuraavaan iltaan. Haluan oppia ja kokea lisää!”

”Mikaelan energia ja positiivinen olemus sopivat täydellisesti energiaorgasmityöpajaan! Osallistujien heittäytyminen, turvallinen tila, äänimalja ja Mikaelan laulu loivat inspiroivan ympäristön energioiden tunnusteluun ja nostatukseen. Harjoitteet sopivat sekä kokemattomille että kokeneemmille ja mahdollistivat uselilla myös energiaorgasmin saavuttamisen – ja kehokontaktin syventämisen ilman sitäkin.”

”Mahtava työpaja! Alussa olin itse tosi ujona, mutta työpajan edetessä ujous suli pois hienosti.”

”Kiva ilta! Mikaelalla oli homma näpeissä, ja into sekä aito halu välittää hyvää eteenpäin välittyi vahvasti.”

”Kiitos ihanasta työpajasta! Sain kokea kaipaamiani asioita: naurua, kuplivaa iloa ja läheisyyttä. Työpajan jälkeen oli fiilis, että olen taas elossa Seuraavana aamuna tanssin kotona itsekseni pitkästä aikaa.”

”Ilta ol rakkaudellinen ja hyvin lämminhenkinen. Tunsin oloni turvalliseksi ja sen kautta oli helppo olla harjoituksissa syvällä sisällä. IIllan ohjauksesta anna sinulle 5/5 pisteet, sillä sinusta välittyi hyvin lämmin ja välittä tunne, joka on mielestäni tärkeää koko illan energiaa ajatellen. Siihen oli helppo samaistua. Omat kokemukset illasta olivat hyvin autenttisisa, syvällisiä ja nautittavia. Sain niistä taas energiaa toteuttaa oman elämän tärkeitä asioita. Ilta toimi minulle vähän niin kuin potkuna eteenpäin ”energiapuusterina” on kiva olla tälläisessä energiassa :)”

”Ihanan lempeä ohjaus ja tilan luonti! Tulee aina ihana olo Mikaelan työpajojen jälkeen. Kiitos!”

”Meininki oli mainiota 🙂 Tykkäsin erityisesti Mikaelan energiasta, heittäytymisestä ja innosta aistillisuuden ja energiaorgasmien kanssa työskentelyssä. Työpajassa tehdyt harjoitukset oli mulle pääasiassa tuttuja, mutta Mikaelan luoma tila toi niistä esiin uusia puolia.”

”Kiitos aistikkuus ja energiaorgasmit työpajasta. Teimme useita mielenkiintoisia harjoituksia illan aikana. Etenkin aistikkuusharjoitus oli mieleenpainuva kokemus. Niin antajana kuin vastaanottajana. ”Kiitos- juuri tätä olen kaivannut ja jäänyt paitsi”, sanoin kyynelsilmin mutta onnellisena harjoitusparilleni. T. mies vm -57″

”Tasapainoinen ja maadoittunut kokemus. Alkeiskurssilla edettiin sopivan hitaassa tahdissa. Hyvin tilaa kokemuksien sanalliselle jakamiselle.”

Pidin. Ohjauksesi oli selkeää ja luonnollista. Koko kehosi puhuu kieltäsi ja sitä on helppo lukea. Viestit asiasi kokonaisvaltaisesti, herkästi ja kaikkeutta kunnioittaen. Olen jäänyt kaipaamaan tätä herkkyyttä kun olen käynyt erilaisissa tantratyöpajoissa. Joten kiitos sinulle valoisasta ja hienovaraisesta ohjauksestasi. Illasta jäi todella hyvä mieli. Suukko poskellesi!

Sain työpajasta runsaasti iloa. Sain myös luottamusta siihen, että voin elää seksuaalisuuttani itselleni luontaisella tavalla. Tie nautintoon löytyy itsestäni.

”Kiitos ihanasta työpajasta. Loit turvallisen tilan, jossa tutkia omia energioita.”

”Kiitos jälleen huikean ihanasta työpajasta! Sulla on kyky luoda turvallinen ja salliva tila, jossa näinkin estynyt ja kontrolliin taipuvainen tyyppi pystyy heittäytymään ja päästämään irti, ja vielä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa. Pidin siitä miten lähdettiin rauhassa liikkeelle ja herättelemään kehon energioita, opin paljon siitä kuinka herättää omaa kehoani ja rauhoittua itseni äärelle. Olin edellisen päivän tantrisesta hieronnasta jotenkin niin itseeni kääriytynyt että en ollut työpajaan tullessani yhtään varma miten pystyisin kohtaamaan muiden energioita ja kosketusta työpajassa, mutta alun rauhallinen energioihin laskeutuminen auttoi paljon siinä kun lähdettiin tekemään pareittain harjoituksia niin jotenkin keho olikin ihanasti auki ja vastaanottava. Sain kohdata ihania uusia tuttavuuksia illan aikana ja jokaisen kanssa löytyi hyvä yhteys harjoituksia tehdessä. Kiitos vielä Mikaela, olet avannut mulle niin ihanan ja jännittävän uuden maailman <3”

”Onnistuitte luomaan rennon ja turvallisen tilan, tunsin oloni tervetulleeksi. Koko tapahtuma oli täynnä iloa ja leikkisyyttä, tuntui ihanalta heittäytyä. Kiitos! <3”

”Energiaorgasmin alkeet: pidin Mikaelan tyylistä ohjata työpaja, se oli selkeä, turvallinen, iloinen, keveää ja heleää energiaa!”

Kokemuksia tantrahieronnasta

”Hieronta oli ihana ja todella rentouttava. Mulla oli koko ajan turvallinen ja hyvä olo. Sain hieronnasta apua juuri oikeaan kipukohtaan kehossani. Hieronnan syvempi merkitys avautui mulle kuitenkin vasta reilu viikko hieronnan jälkeen. Koin ”läpimurron”, kokemuksen ja ymmärryksen seksuaalisuuteeni liittyen, jota on vaikea sanoin kuvailla. Sydämeni täyttyi kiitollisuudesta! <3″ Tantrahieronta, naiskehollinen

”I received a therapeutic massage from Mikaela and it was a very deep and intense experience. From the beginning I felt her total presence in what she was about to do was. I could feel her energy even before she started massaging me. When she started treating me with her hands, I was immediately able to trust and relax. Her technique in massage together with her dedication allowed me to live an ecstatic experience. My whole body vibrated like a violin string played by her hands, even when she didn’t touch me physically but only energetically at 10 centimeters distant from my body. I had a profound experience of healing and emotional release. I am deeply grateful for this experience that I look forward to repeating.” Premdhara Antonio (Italy) Tantrahieronta, mieskehollinen

”Mikaelan tantrahieronta oli erittäin ammattitaitoinen ja rentouttava, vaikutukset tuntivat kehossa pitkään hoidon jälkeen. Mikaela käytti monipuolisesti eri tekniikoita ja kävi kokonaisvaltaisesti kehon läpi. Hän herätteli ja ohjasi taidokkaasti energioita, mikä oli hoidon vaikuttavin osuus. Suosittelen lämpimästi!” Tantrahieronta, mieskehollinen

”Mikaela loi niin turvallisen ja ihanan ilmapiirin että jopa tällainen rajoittunut, eikä energioihin vielä niin paljon tutustunut, henkilökin pystyi rentoutumaan täysin ja antautumaan sille mitä kehon sisältä nousi hieronnan aikana. Kiireetöntä ja täysin asiakkaan kehon viestejä kuunnellen tehtyä hierontaa en ole ennen saanut kokea, nyt sain ja se oli ihanaa! Ainut mikä harmitti oli se etten voinut vaan jäädä hoidon jälkeen nukkumaan ja uppoamaan siihen mitä juuri koin ?” Tantrahieronta, naiskehollinen

”Olin Mikaelan tantrisessa hieronnassa ja kokemus oli todella hyvä ja merkittävä. Sain rentoutua, nauttia ja ilmaista tunteita mitä nousi hoidon aikana. Pidin hitaamman ja nopeamman, kevyemmän ja syvemmän kosketuksen vuorottelusta. Upea läsnäolo ja äänenkäyttö. Suosittelen lämpimästi. Turvallinen tila olla ja kokea.” Tantrahieronta, naiskehollinen

”Mikaela is the perfect mix of skill and intuition. With her I had one of the most deep and profound healing sessions I have ever experienced, during which I reached a state of complete peace and deep relaxation. She artfully guided me through immense emotional and physical releases, and helped me circulate energy through my body to clear blockages in ways I have never felt before. She is calm, loving and present, and creates a completely safe space for expression and healing. I trust her and recommend her without question.” Tantrahieronta, mieskehollinen

”Hieno ja rentouttava kokemus jonka jälkeen tuntui että kehossa on ainakin kilo oksitosiinia. Mikaela keskittyy 100% hoidettavaan ja on aidosti läsnä. Otteet ovat pehmeitä mutta silti määrätietoisia. Kaiken kaikkiaan hyvin miellyttävä ja turvallinen kokemus. Tuntui että ajantaju ikäänkuin katosi. Kotiin päästyäni nukuin useamman tunnin ja heräsin syvästä unesta todella virkistyneenä.” Tantrahieronta, mieskehollinen

”The day you gave me a massage was the day that i really feld the energy at all my chakras. It was a moment that you touch my anja chakra and i was start shaking like hit me electricity. It was a new experience for me. From that day something happened and i can feel all my chakras when i do meditation. Really it was the best massage i receive during the tantra massage therapist training and without touching the genitals. Thank you sooo much for this and i hope we can do again some day !!!❤️” Tantrahieronta, mieskehollinen

”Mikaelan herkkä ja läsnäoleva hoito tarjosi ihanan ja pehmeän rentoutumishetken keskelle pikkulapsiarkea! Voin suositella hoitoa lämpimästi, sillä Mikaelan supervoima todellakin on energioiden tunnistaminen, nostaminen ja liikuttelu! Kiitos.” Tantrahieronta, naiskehollinen

Kokemuksia energiahoidoista

”Koin rummutuksen resonoivan sielussani taajuudella johon ei sanoilla ole kosketusta. Mikaela paransi minua. Ja tunsin miten hän antoi minulle energiahoitoa ja kihelmöin käsistä ja jalkapohjista. Kelluin universumissa molekyyleinä Mikaelan kanssa. Sessio oli maailman paras. Olen ikuisesti kiitollinen Mikaelalle tästä lahjasta jonka sain. ❤️?”

”Hoitoon tullessani olin stressaantuneen oloinen. Hoito oli erittäin miellytävä ja lähdin sieltä rentoutuneena ja hyvillä mielin.”

”Kävin ensimmäistä kertaa Mikaelan intuitiivisessa energiahoidossa ja kokemus oli kaikinpuolin vapauttava. Hän loi tilan, jossa oli turvallista avautua ja tutkia mitä tuntemuksia hoito herätti itsessäni, vaikken aluksi tiennyt mitä odottaa. Aistin hoidon aikana, kuinka energiat lähtivät liikkeelle ja keho tuntui avautuneen. Olo oli hoidon jälkeen hyvin levollisen ja seesteinen. Suosittelen lämmöllä! ❤️”