Haluatko voida paremmin? Myös silloin kun sinulla on vaikeita ajatuksia, tunteita tai ajanjaksoja.. tai kun elämässä on muutosta ja myllerrystä?

Voit aloittaa hyvinvointisi lisäämisen nyt.

Tee vain päätös ennen kuin aika loppuu…

Moi,

Minä olen tutkinut elämää, itseäni ja hyvinvointia todella aktiivisesti 11 vuoden ajan. JA tullut siihen tulokseen, että hyväksyntä on yksi tärkeimpiä taitoja mitä elämässä voi oppia, ainakin oman hyvinvoinnin kannalta.

Koska hyväksyntä on ollut minulle niin merkittävä löydös, haluan nyt jakaa tätä taitoa sinun kanssasi, jotta myös sinä voit voida paremmin.

Saat minun 11 vuoden oppipolkuni tärkeimmät opit kätevässä 6 viikon paketissa, jonka nimesin Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -verkkokurssiksi.

Kurssi pohjautuu luomaani uuteen LET-IT ”anna sen” -menetelmään, joka sisältää hyväksynnän ja henkisen hyvinvoinnin 5 ydinelementtiä: Läsnäolo, Elämänenergia, Tarkoituksenmukaisuus, Itsemyötätunto, Totuudellisuus. 

Kurssin aikana opetan sinua mm.

    • olemaan läsnä, nauttimaan elämästä ja voimaan paremmin myös silloin, kun kiire, negatiivinen minäpuhe tai ”minun pitäisi” -ajatukset puskee pintaan.
    • kohtaamaan epämiellyttävät tunteet, ajatukset, olotilat ja elämän käänteet aidosti ja lempeästi, jotta voit kokea tyytyväisyyttä myös näistä.

Kyllä! Haluan mukaan.

Oletko huomannut, että on helppoa voida hyvin, kun elämä rullaa, sinulla on hyvä fiilis ja päässä vilisee mukavia ajatuksia? Mutta mitäs sitten kun synkät, tylsät tai inhottavat jutut puskee pintaan? Veikkaan, että sinun reaktio on joko vastustus, itsesi kiireisenä pitäminen tai tv-sarjaan pakeneminen.

Olenko oikeassa?

Näin minäkin tein pitkään. Mutta se ei toimi.

Vastustaminen nimittäin pitää sinut kiinni vastustettavassa asiassa, tunteessa tai ajatuksessa. Ja näin se minkä haluat tukahduttaa puskee pintaan useammin ja voimakkaammin, kuin jos lähtökohtaisesti hyväksyisit sen.

Mikä siis avuksi?

Hyväksyntä auttaa.

En lupaa, että nämä ”epämiellyttävät” jutut poistuvat sinun elämästä kokonaan, koska se ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

Eikä se mun mielestä ole elämän pointti.. Vai olisiko kiva rajoittaa itsesi boksiin jossa lukee ”hyvä” tai ”minun pitäisi”?

Elämään kuuluu kuitenkin kaikenlaista, myös ”epämiellyttäviä” tunteita, ajatuksia, asioita ja ajanjaksoja. Tätä et voi valita, mutta onneksi pystyt vaikuttamaan miten asioihin suhtaudut ja kuinka usein ja voimakkaina ”epämiellyttävät” jutut nousevat sinun tietoisuuteesi.

Elämän pointti onkin minun mielestäni kokea, elää ja nauttia elämästä riippumatta siitä, mitä siinä on meneillään. Tässä minä olen mestari ja voin nyt auttaa myös sinua.

Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -verkkokurssilla opetan sinua muuttamaan suhtautumista ja arvostamaan myös ”ei niin kivoja” juttuja sinussa itsessäsi ja elämässä. Samalla sinun olotilasi helpottuu ja elämästä tulee nautinnollisempaa.

Mun tarinasta, kurssin sisällöstä ja LET-IT -menetelmästä voit lukea lisää alta.

Jos olet jo valmis hyppämään mukaan kurssille, paina vain Kyllä, haluan mukaan!

Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, joten et voi menettää mitään. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä kurssi on saatavilla vaan rajoitetun ajan.

Kyllä! Haluan mukaan.

Kyllä, haluan voida paremmin. Ilmoittaudun mukaan Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssille.

”Kurssin sai minut oivaltamaan, kuinka tärkeää on hyväksyä itsensä ja arvostaa ja rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on. Kun on tämän oivaltanut ja oppinut sen sisäistämään, helpottuu elämä suhteessa muihinkin.”

Maria, verkkokurssilainen

Mikaelan viisas, ymmärtäväinen ja ajatuksia herättävä tapa kohdata osallistujat auttoi eteenpäin ajatusprosesseissani ja antoi eväitä rakentaa arkeani hyväksynnän kautta.”

Niina, osallistuja Hyväksynnän työpajassa

”Kurssin avulla opin elämään hetkessä. Olen tietoisesti alkanut havainnoimaan elämää ympärilläni, pysähtymään hetkeen ja olemaan kiitollinen elämästä tässä ja nyt. Kiitos sinulle!”

Nainen, kurssilainen

Kuka minä olen ja miksi minulla on sinulle annettavaa? Minun tarinani.

Kamppailin aiemmin pahan olon ja yksinäisyyden kanssa. 11 vuotta sitten päätin, että nyt tämä saa riittää. Haluan voida hyvin ja olla onnellinen.

Matka kohti onnellisempaa minää sai alkunsa kognitiivisen käyttäytymisterapian vastaanotolla… ja jatkui, joogan ja sen opettamisen, meditaation, seitsemän kuukauden itsetutkiskelumatkan (Intia, Nepali ja Camino de Santiago -tien kävely 850 km) ja kymmenien henkisen kasvun ja itsensä kehittämisen koulutusten ja kurssien parissa.

Aika ajoin tunsin, että olen todella saavuttanut jotain – sen aidosti seesteisen ja onnellisen minän, joka halusin olla. Sitten taas lensin rähmälleni. Ihmettelin, miten voin kokea alakuloa ja huonoa oloa itsestä, kun just kaikki oli niin täydellistä.

En sallinut itselleni huonoja aikoja tai epämiellyttäviä tunteita. ”En halua tätä, vaan jotain muuta”, ajattelin. Tämä vastustaminen lisäsi kurjaa oloani entisestään.

En onnistunut tavoittamaan onnellisuutta, koska en ymmärtänyt hyvinvoinnin perusperiaatetta ja elämän luonnetta riittävän syvällisesti.

Sittemmin kun herkkä puoleni oli tullut esiin pikkuvauva-ajan uupumuksen ansiosta ja elin eron jälkeistä vaikeaa aikaa, huomasin kaikesta myllerryksestä huolimatta voivani hyvin sisimmässäni.

Ymmärsin, että hyvinvointi ei olekaan kiinnittynyt onnellisuuteen eikä siihen mitä minussa tai elämässäni on meneillään.

”Ratkaisevaa aidon ja kestävän tyytyväisyyden kannalta on se, kuinka suhtaudun asioihin ja miten hyvin pystyn hyväksymään.”

Tiedän, kuinka tärkeä hyväksymisen taito on hyvinvoinnin kannalta ja kuitenkin vain harvat osaavat sen.

Sitä ei opeteta meille lapsuudessa, eikä myöhemminkään elämässä. Siksi haluan jakaa 11 vuoden oppipolkuni tärkeimmät opit ja oivallukset sinulle. Ja auttaa sinua voimaan paremmin, niin elämän hyvinä kuin huonoina hetkinä.

Olen tiivistänyt opit ja oivallukset erityiseen LET-IT -menetelmään, jonka opetan nyt sinulle.

Kyllä! Haluan mukaan.

Kyllä, haluan oppia hyväksynnän taidon ja voida paremmin. Ilmoittaudun mukaan Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssille

”Oivalsin, että vastuu omasta hyvinvoinnista on minulla. On turhaa syytellä muita tyytymättömyydestä elämään. Vain itse pystyy vaikuttamaan siihen kuinka voin.”

Anne, kurssilainen

”Mikaela huokuu lämpöä ja läsnäoloa, mikä viritti aistini vastaanottavaisiksi. Hän ohjasi työpajassa aidosti kohti omaa tuntematonta ja avarsi siten ymmärrystä itseäni kohtaan.”

Anne K, osallistuja Hyväksynnän työpajassa

”Mielestäni tunnit ovat olleet todella hyviä, selvästikin erittäin ammattitaitoisia ja olen saanut niistä paljon paljon hyvää oloa itselleni.”

Nainen, joogaoppilaani

LET-IT -menetelmässä on 5 tärkeää kohtaa:

Läsnäolo, Elämänenergia, Tarkoituksenmukaisuus, Itsemyötätunto ja Totuudellisuus.

Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssilla opetellaan LET-IT -menetelmää ja hyväksyntää vaihe vaiheelta sekä konkreettisten esimerkkien ja harjoitusten kautta.

Viikko 1: Tervetuloa
Heti aluksi autan sinua oivaltamaan mitkä asiat vahvistavat riittämättömyyden tunnetta ja miten hyväksyntä auttaa sinua kokemaan, että sinussa ei ole mitään vikaa. Ymmärrät myös minkä asioiden, tunteiden ja ajatusten kanssa sinun on vaikea olla.

Viikko 2: Läsnäolo
Sitten opetellaan erottamaan mielen tarinat faktasta. Mikä on oikeasti totta? Lisätään läsnäoloa erilaisten harjoitusten avulla, jotta voisit avoimemmin kokea mitä sinussa ja elämässä on oikeastaan meneillään…. ja hyväksyä nämä.

Viikko 3: Elämänenergia
Viikolla kolme tarkastellaan elämän todellista luonnetta, joka on ikuinen muutos, ja tunnetaan elämänenergian virtaus kehossa. Saat myös tutkimustietoa siitä, kuinka tunteiden ja ajatusten tukahduttaminen itseasiassa kiinnittää sinut näihin tukahdutettaviin tunteisiin ja ajatuksiin. Lähdetään irrottautumaan hyvä/huono, oikein/väärin määritelmistä.

Viikko 4: Tarkoituksenmukaisuus
Laajennetaan näkökulmaa itsestä ja elämästä entisestään… ja aletaan ymmärtämään kuinka myös vaikeiden tunteiden ja ajanjaksojen alle kätkeytyy opetus, lahja tai timantti. Opitaan katsomaan kipua ja haastavia ajatuksia lempeästi kehon kautta.

Viikko 5: Itsemyötätunto
Viikolla viisi autan sinua suhtautumaan avoimemmin ja myötätuntoisemmin itseäsi kohtaan, ja olemaan itsesi paras ystävä. Opit tutkitusti toimivan, helpon ja nopean tavan rauhoittaa itseäsi “hädän” tai vaikean tilanteen keskellä.

Viikko 6: Totuudellisuus
Lopuksi lähdetään tuomaan todellista itseämme eli myös “ei niin kiillotettuja puoliamme” näkyviin muille ihmisille, turvallisessa ympäristössä. Pääset tarkastelemaan pitävätkö sinun oletukset ja tulkinnat muiden ihmisten käytöksestä paikkaansa.

Aivan viimeisenä todennetaan kurssin aikaansaama muutos.

Kyllä! Haluan mukaan.

Kyllä, haluan oppia tuntemaan hyvää oloa itsestäni. Ilmoittaudun mukaan Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssille.

Kurssi alkaa saman tien, eli pääset lisäämään hyväksyntää elämääsi jo tänään! Kurssin hinta on 39€. Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3kk, joten ehdit käydä ne hyvin läpi vaikka muutamaan kertaan ja ennen kaikkea viedä asioita käytäntöön. Kurssi on saatavilla hyvin rajoitetun ajan. Muista 14 päivän 100% rahat takaisin -takuu!

Mietitkö vielä sopiiko kurssi sinulle?

Kurssilla opetellaan kevyempi ja helpompi tapa olla. Liity mukaan kurssille, jos:

Koet riittämättömyyttä tai että sinussa on jotain vikaa. “Minun pitäisi”, itsekritiikki tai negatiivinen minäpuhe on käytössä joko puheessa tai ajatuksissa.

 Sinun on vaikea hyväksyä tai suhtautua elämän yllättäviin käänteisiin, joihin et pysty vaikuttamaan.

  Rajoitat mitä näytät itsestäsi ulospäin, olet pidättyväinen tai pidät yllä ”kiiltokuvaversiota”. Muokkaat käytöstäsi, sanojasi tai olemistasi, jotta muut pitäisivät sinusta.

Onnellisuuden kokemuksesi ja oman arvon tunto on linkittynyt siihen kuinka hyvin suoriudut elämästä, kuinka paljon saat aikaan tai kuinka menestynyt olet.

  Täytät elämäsi asioilla ja tekemisellä, pidät yllä kiireen tuntua tai haalit itsesi ”kehittämisprojekteja” kerta toisensa jälkeen. Koet, että kokoajan pitää olla tekemässä jotain, olla hyödyllinen, arvostettu tms.

  Teet oletuksia ja tulkintoja muiden ihmisten sanoista ja käyttäytymisestä, ja käännät nämä itseäsi vastaan.

Vaadit itseltäsi paljon. Et salli itsellesi epämiellyttäviä tunteita tai vaikeita ajanjaksoja. ”En halua tätä”, ajattelet.

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin listan kohdasta, kurssi on juuri sinua varten. Ilmoittaudu mukaan, ennen kuin mahdollisuus menee ohi.

Välillä sitä helposti lykkää päätöksen tekoa vaikka kuinka tietää, että tämä tekisi minulle niiin hyvää.

”Nyt en vain ehdi päättää.” … Tiedän miltä se tuntuu!

Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa, ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni.

100% tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -verkkokurssiin, saat rahasi takaisin.

14 päivän 100% rahat takaisin -takuu.

Voit siis kokeilla täysin riskittä ja huoletta auttaako kurssi sinua. Jos ei, ota vain yhteyttä sähköpostilla 14 päivän sisällä ilmoittautumisestasi, niin palautan kaikki rahasi. Yksinkertaista ja helppoa.

Ilmoittaudun mukaan Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssille, ennen kuin mahdollisuus menee ohi.

Kurssimaksusi on

39 € (sis. alv)

Maksat kurssin turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortillasi.

Kyllä! Haluan mukaan.

Kyllä, haluan voida paremmin. Ilmoittaudun mukaan kurssille.

Kurssi alkaa saman tien, eli pääset lisäämään hyväksyntää elämääsi jo tänään! Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3kk, joten ehdit käydä ne hyvin läpi vaikka muutamaan kertaan ja ennen kaikkea viedä asioita käytäntöön. Muista 14 päivän 100% rahat takaisin -takuu!

”Hyväksynnän työpajassa käsiteltiin oivaltavalla tavalla hyväksynnän merkitystä oman elämän eri osa-alueiden, haasteiden ja kipupisteiden käsittelyssä.”

Nainen, osallistuja Hyväksynnän työpajassa

”Kiitos! Nämä joogahetket ovat pieniä paloja taivasta keskellä todella hektisiä työviikkoja. Loppurentoutuksen aikana, aromatuoksut otsalla mielessä on vain ajatukset: ihanaa, ihanaa. Kiitos siis sinulle!”

Nainen, joogaoppilaani

”Olen hyötynyt harjoituksista. Minua on auttanut esimerkiksi tuntien aluksi tehtävä harjoitus, jossa keskitytään hengitykseen. Tämä harjoitus selventää ajatuksia ja antaa mielenrauhaa.”

Mies, joogaoppilaani

Mitä 6 viikon verkkokurssi pitää konkreettisesti sisällään:

6 viikon selkeän valmennuksen, joka pohjautuu luomaani uuteen LET-IT -menetelmään ja jonka avulla sinun on helpompi olla itsesi kanssa.

Silmiä avaavat kirjalliset ja keholliset harjoitukset, jotka auttavat hyväksymään ja arvostamaan itseäsi ja elämää sellaisena kun se on.

Arkeen sisällytettävät havainnointi- ja miniharjoitukset, joiden avulla saat hyötyä kurssista helposti myös arjen keskellä.

Inspiroivat teemavideot, jossa johdatan sinut viikon teemaan tiedon ja omien kokemusten ja oivallusten kautta. Tämä tuo henkilökohtaisen valmennuksen tuntua tähän verkkokurssiin.

Lopputuloksena lisää tyytyväisyyttä itseesi ja elämään sekä uskallusta olla vapaasti ja kokonaisvaltaisesti sinä… ilman tarvetta rajoittaa itseäsi boksiin, jossa lukee ”hyvä” tai ”minun pitäisi”.

14 päivän 100% rahat takaisin -takuun.

Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun verkkokurssialustaan, josta löydät viikottain ilmestyvät kurssimateriaalit. Saat myös sähköpostia aina, kun uutta materiaalia on saatavilla.

Ilmoittaudun mukaan Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana -kurssille, ennen kuin mahdollisuus menee ohi.

Kurssimaksusi on

39 € (sis. alv)

Maksat kurssin turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortillasi.

Kyllä! Haluan mukaan.

Kyllä, haluan voida paremmin. Ilmoittaudun mukaan kurssille.

Kurssi alkaa saman tien, eli pääset lisäämään hyväksyntää elämääsi jo tänään! Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 3kk, joten ehdit käydä ne hyvin läpi vaikka muutamaan kertaan ja ennen kaikkea viedä asioita käytäntöön. Muista 14 päivän 100% rahat takaisin -takuu!

Nähdään sisäpuolella! <3

Mikaela Dunder

Joogaohjaaja ja hyvinvointialan yrittäjä

P.S. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Hyväksyntä hyvinvoinnin pohjana verkkokurssiin liittyen, otathan yhteyttä mikaela@dunder.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

P.P.S. Kyseessä ei ole negatiivisissa tunnetiloissa piehtarointi, itsensä määrittäminen puutteiden tai vikojen kautta eikä vanhojen haavojen avaaminen. Hyväksyntä ei ole jumiin jäämistä, vaan ennemminkin edellytys muutokselle, kasvulle ja kehitykselle.