Haluatko tehokkaan ja hyvinvoivan työyhteisön?

Tarjoamani jooga yrityksille -konseptin lähtökohtana on usko siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on terve, aloitteellinen, tehokas, keskittynyt, aikaansaava, luova, ja siellä on hyvä tekemisen meininki.

Olen luonut yritysjoogatunnin erityisesti istuma- ja ajatustyötä tekeville. Se sisältää keskittymis- ja hengitysharjoituksia, joogaliikkeitä ja loppurentoutuksen, joiden avulla voidaan parantaa keskittymis- ja stressinsietokykyä, vähentää uupumusta, jännitystä ja kiputiloja, sekä saada uutta energiaa työntekoon. Yhdessä tehty toimistojooga vaikuttaa positiivisesti myös työilmapiiriin ja ryhmähenkeen.

Jooga yrityksille -tuntien tarjoaminen työpaikalla on matalakustanteinen ja tehokas tapa edesauttaa työntekijöiden hyvinvointia, motivaatiota ja tehokkuutta.

Jooga yrityksille

 • pidetään yrityksen tiloissa työpäivän ohella.
 • harjoituksen kesto on 45 minuuttia kerran viikossa.
 • on mahdollista pitää suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Toimistojoogan säännöllinen harrastaminen

 • parantaa keskittymis- ja stressinsietokykyä
 • tehostaa työntekoa
 • tuo lisää energiaa ja elinvoimaa
 • auttaa vähentämään uupumusta, jännitystä ja kiputiloja
 • lujittaa itseluottamusta
 • parantaa kehon liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja notkeutta

Asiakkaiden kokemuksia

”Jooga joka viikko tekee ihmeitä. Itselleni ovat niska- ja hartiakivut lieventyneet huomattavasti ja istumatyötä tekevänä myös selkä on paremmassa kunnossa. Monipuoliset ja harkitut liikkeet auttavat saamaan paikat kuntoon. Liikkeitä toistetaan joka viikko hieman varioituna tai rankempina ja niitä voi tehdä myös kotona. En voi muuta kuin suositella! Yhden joogalaisen sanoin, tunnin jälkeen istuu taas huomattavasti suoremmassa ja saa hyvää vireyttä päivään. Yhdessä tekeminen myös yhdistää työporukkaa.” Questback

”Haasteelliseen asiaan valmistautumisessa minua on auttanut tuntien aluksi tehtävä harjoitus, jossa keskitytään hengitykseen. Tämä harjoitus selventää ajatuksia ja antaa mielenrauhaa.”

Pidän myös yksittäisiä joogatunteja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi virkistys- ja strategiapäivän aktiviteetiksi, tai kun haluat palkita työntekijöitä hyvästä työstä.

Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin.

Jooga yrityksille esite

Kiinnostuitko?

Varaa näytetunti tai jätä yhteystietosi niin kerron tarkemmin kuinka jooga yrityksille -konsepti voi olla hyödyksi sinun yritykselle.

  Nimi

  Yrityksen nimi

  Sähköposti

  Puhelin

  Aihe

  Viesti